Fotbal pentru viață! mergi la meci sau trimite SMS la 877! ACUM

fotbal pentru viata! si tu poti ajuta: mergi la meci daca esti microbist sau trimite sms la 877! viata unui copil depinde uneori de un gest mic…si de fiecare dintre noi!

Fotbal pentru viață!

Fundația “Salvați-vă îngerii” împreună cu Fundația “Gheorghe Hagi” organizează pe 1 septembrie 2010 un meci de fotbal cu scop caritabil între o selecționată a artiștilor și o selecționată a gloriilor fotbalului românesc. Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate Spitalului de Pediatrie “Marie Curie” din București.

La inițiativa Fundației “Salvați-vă îngerii”, patronată de Liana Stanciu și Mihai Georgescu, și a Fundației “Gheorghe Hagi” va fi organizat un meci de fotbal caritabil pe data de 1 septembrie 2010 având ca scop strângerea de fonduri pentru extinderea Spitalului de Pediatrie “Marie Curie” din București. Meciul se va disputa între o selecționată a artiștilor din care vor face parte, printre alții: Dan Bitman, Virgil Ianțu, Șerban Huidu, Robert Turcescu și o selecționată a gloriilor fotbalului românesc care îi va avea în componență pe: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Ilie Balaci și mulți alții.

Evenimentul va avea loc pe stadionul “Dinamo”, din București, va începe la ora 20:30.

Pin acest eveniment Fundația “Salvați-vă îngerii” își continuă campania începută pentru extinderea Spitalului de Pediatrie “Marie Curie” prin donații la 877 (2 EUR/sms – în rețelele Vodafone, Orange și Cosmote). Toți cei care doresc să susțină această campanie pot contribui prin trimiterea unui sms la 877 până pe data de 7 septembrie 2010.

Lasă un comentariu