Dreamcatchers- programe de sprijin pentru ONG mici și mari

kite-1-1464882

Dragi prieteni,
Se apropie, cu pași repezi, toamna!

Este momentul să pornim campaniile de fundraising, să facem planuri, să evaluăm prima partea a anului.
Dreamcatchers România pornește, din această toamnă, mai multe programe de sprijin și consiliere în fundraising și comunicarea de strângere de fonduri, destinate organizațiilor.

Programul Sustain Tomorrow continuă cu :
1. Pachetul de comunicare strategică( CS)  social media și construirea unei comunități, fundraising de la persoane fizice.
Acest pachet este destinat organizațiilor care nu sunt active în comunicarea de fundraising, dar își doresc să fie, la fel cum își doresc să atragă fonduri de la donatori individuali. Pachetul CS se derulează pe o perioadă maximă 6 luni și presupune o taxă de 35 euro/lună. Avem disponibile  3 locuri.


2. Pachetul de mentoring online în fundraising( MO)
Acest pachet este destinat organizațiilor care doresc să realizeze o strategie și un plan de acțiune în fundraising. De asemenea, au experiență în derularea de activități de fundraising, vor să facă  mai mult, vor să aplice direct metode care merg.  În cadrul acestui program se urmărește recrutarea de companii și donatori individuali. Pachetul MO se derulează pe o perioadă maximă 6 luni,ore sesiune online, 2 sesiuni per săptămână, și presupune o taxă de 55 euro/lună. Avem disponibile  3 locuri.


3. Pachetul de mentoring direct Dreamcatchers8

sigla dreamcatchers8 2016
Pachetul Dreamcatchers8 este destinat organizațiilor care vor să avanseze rapid, pregătite să implementeze recomandările, să susțină un ritm accelerat de muncă. Pachetul presupune: audit fundraising, stabilirea strategiei, training echipă, design campanie de strângere de fonduri, ghidare în implementarea campaniilor, selecție fundraiser, instruire fundraiser, etc. Pachetul D8 se derulează pe o perioadă maximă 12 luni, 16 ore sesiune online, 2 sesiuni per săptămână, 1 sesiune live săptămânal, consiliere telefon/email zilnic, instrumente și mecanisme de fundraising, și presupune o taxă între 95 si 220 euro/lună, în funcție de programul agreat, specific organizației. Avem disponibile 2 locuri.


Înscrierile la programele de mai sus se fac după completarea unui chestionar disponibil online aici și în ordinea înscrierilor.


Orice întrebări aveți, ne puteți scrie email ladreamcatchersromania@gmail.com.

Friendraising și fundraising de succes,
Dreamcatcherii

Reclame
Etichetat , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame