Crowdfunding- de la idee și pasiune, la muncă #ceassfatui

Despre succesul in campania de crowdfunding scriem astăzi, prin intermediul Cătălinei Azamfirei,  contributor Dreamcatchers.
CROWDFUNDING CU SUCCES
Ce ne sfătuiește Cătălina?

Cel mai adesea ne imaginam ca pentru a cere bani intr-o campanie de crowdfunding e suficient sa ai o idee foarte buna, unica, geniala, creativa, nemaipomenita.

Si astfel banii vor fi oferiti de oameni pentru ideea ta.

De fapt, oamenii dau bani mai putin  pentru o idee; banii se dau pentru pasiunea cu care vrei sa iti transformi ideea in realitate, si pentru timpul pe care l-ai investit tu si echipa ta pentru a face acest lucru. Si pentru toata munca de pregatire facuta pentru a crea o campanie de crowdfunding.

In al doilea rand, o campanie de crowdfunding poate fi asimilata cu un iceberg: ceea ce se afla deasupra apei reprezinta perioada de desfasurare a campaniei in online, perioada in care vin banii pentru ceea ce propui oamenilor pentru ideea ta.
Ceea ce se afla sub apa, este perioada de pregatire a campaniei de crowdfunding, planificarea, strategia, crearea unei comunitati cu care testezi daca ar functiona crearea unei campanii de crowdfunding. Este mult de munca, si aceasta munca da greutate si valoare, de fapt unei campanii de crowdfunding, facand iceberg-ul sa pluteasca cu succes. 🙂
In al treilea rand, cele mai de succes campanii de crowdfunding au legatura cu pasiunea si motivatia pe care reusesc sa o transmita antreprenorii de campanii catre potentialii sustinatori.
Pasiunea, pentru ideea pe care vor sa o transforme in realitate, motivul pentru care cred ca ideea lor este viabila si va aduce o schimbare in bine in beneficiul sustinatorilor, si al comunitatii, explicarea clara, transparenta a tot ceea ce se intampla in campanie si dupa aceea cu banii stransi… toate acestea duc la succesul unei campanii de crowdfunding, pe langa o idee nemaipomenita, geniala, creativa si unica! 🙂
Succes in campaniile de crowdfunding!
Mulțumim Cătălina pentru sfaturi
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri