ABC-ul comunicării online, 7-8 februarie 2015, online mentoring

Dragi prieteni, friendraiseri, fundraiseri, colegi din organizațiile nonprofit A venit momentul să vă anunțăm detaliile uneia din noutățile anului 2015 în programul SUSTAIN TOMORROW: un  weekend  de mentoring online, prin intermediul unei sesiuni Skype. Primul modul este destinat începătorilor. Data: 7-8 februarie 2015 Tema: ABC-ul comunicării online

Subiecte abordate:

1. Elementele esențiale ale unui site, newsletter, email, pagină de facebook, atât din punct de vedere conținut, cât, mai ales, din punct de vedere tehnic. 2. Soluții practice, no cost, la problemele organizațiilor – cum faci un site gratuit, un video, un newsletter, cum programezi postări pe facebook, cum faci layout de materiale de promovare simple și de impact. 3, Exemple de bine practici și case studies de succes, de la noi și de aiurea

Moderatori:

catalin bindea foto

Cătălin Bindea

Lucrează de peste 5 ani în marketing şi online, a lucrat pentru Bang & Olufsen un brand de lux de electronice şi a fost Marketing Manager pentru Medien Holding, unul dintre cele mai mari trusturi de presă din România – cel care editează printre altele România liberă, Academia Cațavencu și revista Casa Mea. A coordonat relansarea site-urilor romanialibera.ro și academiacatavencu.info, reușind ca în câteva luni să le aducă pe primele poziții în categoriile lor, în ceea ce privește traficul zilnic. De asemenea, Cătălin este un fan declarat al faptelor bune, dovadă fiind zecile de familii sărace din Bacău pe care le ajută în fiecare an, de sărbători. În prezent, Cătălin lucreaza la ADV Communication, o agenție de comunicare din București, unde se ocupă de marketing online. La birou mănâncă doar salate proaspete și face super fotografii pe colțul laptopului.

dorian ilie

Dorian Ilie

Lucrează de peste 10 ani în comunicare, a scris pentru publicații precum România Liberă, Adevărul, revista Psychologies, dar și reportaje pentru UNICEF și alte organizații non-profit. A coordonat campanii de comunicare offline și online, printre care Earth Hour alături de World Wide Fund for Nature (WWF) România și a implementat proiecte de economie socială pentru Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) din România. În prezent, Dorian lucrează la Rogalski Damaschin Public Relations, una dintre cele mai importante agenții de comunicare din țară, unde scrie, descrie, propune concepte creative, râde mult și mănâncă o grămadă de bomboane cu ciocolată.

10444555_840574392633193_2875609674838070082_n

Cristiana Ionescu

15 ani de organizații non-profit,  este unul din câştigătorii premiului Best Fundraiser of the Year din România în 2009 și 2013, al Premiului Femeia Anului 2013, a trofeului  The Adviser of The Year. Ca friendraiser și fundraiser,  a coordonat nenumărate campanii de atragere de fonduri, unele unicat & inovative. Este fondator al primei agenţii de Fundraising din România, Dreamcatchers, înițiator al programului de cursuri SUSTAIN TOMORROW, membru activ al unor organizaţii importante (SOS Satele Copiilor România; Help Autism), autor de  materiale și e-books care ajută organizaţiile să performeze în atragerea de fonduri, pe blogul său, a susţinut nenumărate traininguri şi prezentări de fundraising la diferite conferințe și congrese. Număr de participanți – 15 persoane Costul sesiunii de mentoring de 2 zile – 100 lei. Locația – fiecare la casa lui Regulile desfășurării sesiunii: 2015 reguli webinarii dreamcatchers Înscrierile se fac aici:


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame