Back to basics- curs de fundraising destinat începătorilor #sustaintomorrow

Dragi prieteni,

toamna a revenit cu noi module ale Programului SUSTAIN TOMORROW destinat creșterii gradului de susținere și independență financiară a ONGurilor.

Următorul modul- Back to basics– ce va avea loc pe 16 septembrie 2014, de la 9.30 la 16.00, este destinat fundraiserilor începători, coordonatorilor de programe, asociațiilor la început de drum.

Vom aborda metodele no cost de a atrage fonduri, primii pași în fundraising, cum scriu o scrisoare de abordare, ce înseamnă campania de Crăciun, cum abordez față în față un donator.

La curs vom avea modele de campanii de fundraising din țară, în format hard copy, vom realiza împreună un plan al campaniei de Crăciun și vom estima sumele de bani pe care priectul tău le poate atrage.

Învățarea se va face practic și participativ, iar experiențele vor fi împărtășite de speakeri cu mulți ani de practică în domeniu.

Andreea Stoica, actor și animator,owner Fun Science, va dezvălui din secretele vorbitului în public și a abordărilor față în față.

Cătălin Bindea, online communication and  marketing expert, va ajuta participanții să-și creeze un mesaj coerent, clar, simplu și de efect pentru donatori.

Cristiana Ionescu, fundraising expert, va aduce perspectiva friendraisingului în fundraising, arătând celor aflați la început de drum care sunt pașii necesari ca să ai succes.

Cursul va incepe la 9.30 si va dura pana la ora 16.00. Adresa desfasurarii cursului este Fundatia Regina Maria str Garlei nr 88, sector 1.

Înscrierile, în limita a 15 locuri, se pot face aici

Vă așteptăm să realizăm împreună cea mai amuzantă campanie de Crăciun!

Dreamcatcherii

sustain tomorrow 2014 cursuri 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame