Direct mailing, un nou modul SUSTAIN TOMORROW dedicat scrisorilor

dragi fundraiseri, dragi friendraiseri, dragi prieteni,

În lume, direct mailingul se află în top 4 activități eficiente de fundraising, activitate ce, chiar dacă trăim în era digitală, continuă să depășească emailingul cu 66%.  Se pare că organizațiile reușesc să adune milioane de euro pe an derulând astfel de campanii, iar donatorii recrutați prin direct mailing stau timp de mai mulți ani alături de ele.

Continuăm seria modulelor destinate dezvoltării eficiente a organizațiilor, cu modului destinat scrisorilor de atragere de fonduri- Direct Mailing.

DM 2014 afis

Modulul face parte din programul nostru prin care ne propunem să învățăm organizațiile să facă campanii sutenabile, să atragă fonduri recurente și predictibile- SUSTAIN TOMORROW, la care au participat pe parcursul anului 2013 peste 360 de persoane, iar de la începutul anului alți 150 de participanți au învățat alături de noi.

Ce înseamă o scrisoare de atragere de fonduri? Cum o încep? Ce trebuie ea să cuprindă? Cât de lungă să fie? Ce aduce succesul? Ce nu aduce succesul?

 

Hai să afli! Hai să înveți să le scrii!

Tema seminarului: DIRECT MAILING

Data: 6 mai 2014, cu incepere de la ora 9.30 si pana la ora  16.00

Locația– Hotel Cismigiu, București

Cursul va fi diferit, va fi tehnic și practic,  fiind axat pe exerciții . Participanții vor avea acces la o arhivă de scrisori de atragere de fonduri vastă, cu exemple nationale și internaționale. La curs vom analiza ce a mers și ce nu la diferite scrisori de atragere de fonduri. Vom oferi soluții care merg, care pot aduce fonduri, ca și solutii no -cost pentru a reuși să atragi fonduri prin scrisori.

Avem numai 15 locuri disponibile. Au prioritate la înscriere participanții de la cursurile anterioare!

Detalii inscriere seminar:

vă rugam să vă înscrieți la seminar  aici sau pe adresa de email: dreamcatchersromania@gmail.com, cu subiectul inscriere seminar pana cel mai tarziu 30 aprilie 2014.

 

Dreamcatcherii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri