#1ideepezi Final de campanie idei de fundraising

Dragi prieteni, fundraiseri si friendraiseri,

thnk o thee box

Iată că venit și ziua în care să vă oferim ultimele 10 idei de fundraising din  campania #1ideepezi, campanie prin care am dorit să propunem un total de 30 de idei de fundraising in a box– ușor de implementat, fie că ești organizzație mică sau mare.

Fiecare idee poate aduce venituri între 1000 si 3000 de euro. Algoritmul este:

nr participantiXpret bilet prticipare+ nr pachete sponsorizare+bilete tombolă.

1. Ideea 21- Adopă un! Aici poți alege orice de adoptat-copac, copil la distanță, animal viu, animal de pluș, cerând donații lunare pentru activitățile organizației.

2. Ideea 22Bar de înghetață– cui nu-i place înghețata?Vine vara iar banii nu dispar din orașe, banii migrează către mare și munte1 Și unde să poți implementa mai bine o campanie decât acolo unde se dorește înghețata și se află banii?

3. Ideea 23- Tombolă pentru o zi de concediu- Convinge-ți șefii să ofere o zi de concediu celui care va ieși câștigător la tragerea la sorți în urma tombolei organizate la compania ta! Donează apoi banii unei organizații pe care o susții.

4. Ideea 24 – Ochelari haioși- organizează o seară a ochelarilor haioși. Asigură-te că vei avea fotografi care să imortalizeze creativitatea participanților.

5. Ideea 25- Make up contest- poți lansa provocarea vieții de liceean, într-un concurs de machiaj, jurizat de oameni din domeniu.

6. Ideea 26- O zi de mărunțiș- poți organiza o zi de vânătoare a monedelor căzute pe stradă în cartierul, orașul, satul, biroul tău. Vei fi uimit de ce sumă vei aduna….distracția e garantată

7. Ideea 27- Cea mai tare rochie- o zi dedicată fetelor din compania respectivă. O zi de rochii vesele, fancy, atrăgătoare. Participanteșe vor fi fericite să doneze ca să câștige.

8. Ideea 28- Alergare pe tocuri- amuzamentul vine dacă rogi băieții să se înscrie la concurs.

9. Ideea 29- O scrisoare pentru tine- convinge mai mulți voluntari să scrie o scrisoare către o persoană necunoscută, iar cuprinsul ei să fie motivațional pentru oricine. Roagă-i să o trimită la o adresă oarecare. Așteaptă efectul! Te va încânta!

10.Ideea 30- Concurs de mâncat iaurt în școală– mai multe clase de elevi se pot întrece în competiția de mâncat iaurt timp de o săptămână. Clasa câștigătoare poate primi o excursie cadou, bilete la un meci de baschet, la cinema, etc

Cred că de acum știți unde găsiți  alte  idei, exemple, bune practici, noțiuni de fundraising și sfaturi?  La programul nostru de cursuri de strângere de fonduri SUSTAIN TOMORROW 2014.

Ne-a făcut o mare plăcere să derulăm această campanie, să oferim tuturor celor care au nevoie de fonduri 30 de idei care merg acum, aici, dar și mereu.

Succes la friendraising, prieteni!

Cristiana,

Dreamcatcher

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri