Masterclass -Fundraising collecting process

dragi prieteni, friendraiseri si fundraiseri,

Ne face plăcere să vă anunțăm detaliile masterclass-ului de pe 11 februarie 2014- FUNDRAISING COLLECTING PROCESS:

bani

Câte organizații nu au dezamăgirea de a avea promisiuni de donații, însă banii ajung greu în cont sau nu ajung? Câte organzații nu își doresc să fle care e secretul comunicării pentru a atrage , în mod real, practic și eficient, banii în contul organizației?

Sunteți curioși să aflați cum să începi evenimente de atragere de fonduri cu bani deja în cont?

Vă invităm la masterclass, marți 11 februarie 2014, cu începere de la ora 10.00, la sediul Fundației Regina Maria, strada Gârlei nr 88, sector 1.

Învitații vor fi:

Cătălin Bindea, marketing manager getlokal.ro, expert în comunicarea online, crowdfunding, fundraiser Miercuri 10. Cătălin ne va vorbi despre importanța comunicării online, ca parte din comunicarea noastră. ( Ce nevoi avem? Ce este www? Scurta istorie a internetului/mobile. Ce unelte online  ne ajută în fundraising? site, blog, email, mobile, social media –  motoare de cautare, campanii online, parteneriate,  evaluari ale uneltelor si gasirea raspunsurilor la nevoile specifice)

Andreea Tudose, director executiv Fundația Regina Maria, care ne va împărtăși experiența ei din cadrul Galei Din Inimă pentru Viitor, un eveniment ce a atras 50.000 de euro la prima sa ediție. ( Cum începi evenimentul cu bani în cont? Care e cheia succesului? Ce spui, cui spui?)

Vom acorda o atenție sporită părții practice, cu exemple clare de metode a aborda sponsorii, ce să le spui, când, cum să le amintești că au promis, ce să le scrii, ce tip de acte să semnezi pentru a securiza donația.

Detalii tehnice:

Cursul face parte din programul SUSTAIN TOMORROW, inițiat în 2013, de care au beneficiat până acum peste 340 de persoane din peste 50 de organizații, în cadrul a 18 module de curs. Programul este susținut de AVON, Rompetrol, ING BANK, GMP PR, The Pole, Httpool, Microsoft, Fundatia Regina Maria, The Geeks, Sonoro, Achieve Global, Krogen, The Seed Consultants, AHA și mulți alții.

Înscrierile, în limita a 10 de locuri, se fac aici: https://docs.google.com/forms/d/1qTVJ_KlcE4Vvi6HWLWgwx2xEGpaFfd7-PBVRxSCHC6c/viewform

Echipele sunt incurajate să participe împreună, pentru a pleca de la curs aceeași viziune. Acestea beneficiază de reducere de 10% din taxa de curs.

Cursul se desfășoară de la 10.00 la 16.00 și este gândit ca o aplicație practică care să învețe participanții să-și seteze singuri instrumentele de colecare a fondurilor. Mulțumim Fundației Regina Maria pentru găzduire!

Vă așteptăm cu drag să colectăm fondurile anului  2014 cu și mai mare ușurință!

Dreamcatcherii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri