Let’s start fundraising

2014 sus

Ești pregătit cu planul de fundraising pe 2014? Campania ta de fundraising din 2014 este axată pe rezultate?

Pare logic, nu? Doar nu fac fundraising fără să urmăresc rezultatele.

DAR…………multe organizații nu abordează nici pe departe fundraisingul așa cum ar trebui- cu obiective clare, concise, cu indicatori de succes măsurabili, etc.

Obiectivul tău de fundraising

Setarea unui astfel de obiectiv te ajută și ajută toată echipa să privească în mod unitar, să aibă aceeași viziune, să se implice cât mai mult, să urmărească progresul.

Poți folosi, așa cum se folosește în UK sau USA un termomentru de fundraising, dar orice metodă- de la a scrie pe flipchart zilnic statusul, până la a comunica pe email sau rețeaua internă, ori chiar pe messenger – este utilă și duce la maximizarea veniturilor.

Ok….deci te-am convins să-ți setezi obiective de fundraising….Și acum ce faci?

De unde începi? Ce trebuie să faci? Cum trebuie să le setezi?

Hai să înveți cum se face setarea, cum stabilești obiectivele și acțiunile tale de fundraising pe 2014, care îți sunt puterile față de nevoi la cursul planificare strategică din 21 ianuarie 2014- Let’s start fundraising.

Vom vorbi aici despre ce va merge și ce nu în fundraising în 2014, care este trendul, despre setarea obiectivelor specific de fundraising, despre ce indicatori măsurăm pentru a fi performanți, despre “vreau 10.000 lei” sau “ vreau sa am 30 de donatori noi” , despre Fonduri predictibile, Donații recurente, Ce păstram și la ce renunțăm în 2014 dpdv fundraising.

Detalii tehnice:

Cursul face parte din programul SUSTAIN TOMORROW, inițiat în 2013, de care au beneficiat până acum peste 340 de persoane din peste 50 de organizații, în cadrul a 18 module de curs. Programul este susținut de AVON, Rompetrol, ING BANK, GMP PR, The Pole, Httpool, Microsoft, Fundatia Regina Maria, The Geeks, Sonoro, Achieve Global, Krogen, The Seed Consultants, AHA și mulți alții.

Înscrierile, în limita a 20 de locuri, se fac aici: https://docs.google.com/forms/d/1qTVJ_KlcE4Vvi6HWLWgwx2xEGpaFfd7-PBVRxSCHC6c/viewform

Echipele sunt incurajate să participe împreună, pentru a pleca de la curs cu planul realizat. Acestea beneficiază de reducere de 10% din taxa de curs.

Cursul se desfășoară de la 9.30 la 16.30 și este gândit ca o aplicație practică care să învețe participanții să-și seteze singuri obiectivele.

Vă așteptăm cu drag să visăm 2014 și să-l planificăm să ne împlinească visul!

Dreamcatcherii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri