Curs Corporate FR& Events

corporate& event FR agenda 2013Dragi fundraiseri si viitori fundraiseri, directori sau presedinti de organizatie neguvernamentala, membri ai consiliilor directoare,

Ne face o mare placere sa va invitam la cursul dedicat atragerii de fonduri de la companii si a organizarii evenimentelor de atragere de fonduri., parte a programului nostru dedicat dezvoltarii siconsolidarii financiare a organizatiilor, SUSTAIN TOMORROW! ( Agenda este atasata.)

Pe parcursul zilei vom invata , in mod practic, cum abordez o companie, cum aflu cine este persoana responsabila sa decida, ce tip de proiecte ii prezint, cum imi gestionez companiile prietene, cand prea mult este prea mult, cum spun NU, ce evenimente aduc fonduri, cat sa investesc intr-un eveniment. Vom prezenta studii de caz din organizatii romanesti, dar si din tari cu experienta in atragerea de fonduri.

GUEST SPEAKER-  Costinela Dragan, PR/ CSR Coordinator, Rompetrol Group

Detalii tehnice:

Costul seminarului: seminarul costa 100 lei/persoana- pentru grupurile de 3 persoane, 150 lei/persoana- un singur reprezentant.

Avem numai 20 locuri disponibile. Au prioritate la inscriere participantii de la cursurile anterioare!

Detalii inscriere seminar:

Va rugam sa va inscrieti la seminar  in urmatorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1qTVJ_KlcE4Vvi6HWLWgwx2xEGpaFfd7-PBVRxSCHC6c/viewform

sau pe adresa de email: dreamcatchersromania@gmail.com, cu subiectul inscriere seminar pana cel mai tarziu 12 aprilie 2013.

Va asteptam cu drag,

Echipa Dreamcatchers

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri