Pregatim un nou curs de fundraising:CORPORATE FUNDRAISING & EVENTS

dragi fundraiseri, juniori, seniori sau numai aspiranti,

Pregatim un curs intensiv si foarte orientat spre practica, ce va dura o zi! Veti putea invata cum sa faci in 10 zile  un eveniment care sa-ti aduca 10.000 de lei in provincie sau 30.000 de euro in Bucuresti sau cum sa abordezi o companie ca sa-ti devina sustinator(ce sa-i propui, cum sa faci propunerea, cui anume sa-i propui).

De data aceasta dorim sa facem un seminar cu un numar mai mare de participanti, de aceea am pornit cautarea unei locatii care sa ne permita acest lucru, iar taxa am redus-o pentru a putea primi chiar si grupurile la curs.

Tema seminarului: CORPORATE FUNDRAISING & EVENTS

Data: 2 octombrie 2012, cu incepere de la ora 9.30 si pana la ora 16.00

Locatia– se va anunta curand.

Costul seminarului: seminarul costa 100 lei/persoana- pentru grupurile de 3 persoane, 150 lei/persoana- un singur reprezentant.

Asa cum v-am obisnuit, 2 cauze vor beneficia de donatii din pretul cursului.

Detalii inscriere seminar:

va rugam sa va inscrieti la seminar pe adresa de email: dreamcatchersromania@gmail.com, cu subiectul inscriere seminar pana cel  mai tarziu 26 septembrie 2012.

Ia-ti echipa si hai sa vezi cum se strang banii pentru proiectele tale!

Anunțuri

2 gânduri despre „Pregatim un nou curs de fundraising:CORPORATE FUNDRAISING & EVENTS

  1. Andreea spune:

    Viiiiiin!!!!!!!!!!! :*

  2. […] Cursul Dreamcatchers Romania de atragere de fonduri are savoarea sa: arata punctele tari, dar mai ales pe cele slabe din spatele evenimentelor care au creat valuri de promovare in piata! Nu e vital sa stii cum este evenimentul, ci este vital sa stii la ce sa te astepti in bucataria lui interna, in partea lui domestica, aceea ascunsa ochilor tuturor: emotii, transpiratii, grija, planul de backup, nopti nedormite, oameni minunati. Cand mi-am propus sa abordez aceasta tema CORPORATE FR&EVENTS am avut mereu in minte zecile de emailuri trimise mie in care mi se cer sfaturi despre ce si cum in aceste 2 arii. Asa ca am purces sa adun laolalta ce-i mai bun si asta nu e usor, credeti-ma! Participantii vor fi implicati o zi intreaga in exercitii practice, emotii si stimulari in imagini si sunete, care, speram noi, vor avea acelasi efect ca si cursurile anterioare: vor crea atitudinea unui fundraiser profesionist, aceea de DA, SE POATE!” (Cristiana Ionescu, fondator Dreamcatchers Romania) […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri