Dreamcatchers Communication Day

Un nou proiect se lanseaza astazi, un proiect care vine in sprijinul organizatiilor care fac o treaba minunata , insa nu stiu, simt, obisnuiesc sa comunice despre asta, sa spuna tuturor ce grozav este proiectul lor.

Proiectul, denumit Dreamcatchers Communication Day, este realizat in parteneriat cu PRwave INTERNATIONAL.

Iata ce ne spune partenerul nostru:

Existi, ai scopuri minunate – dar a auzit cineva de tine?

Sunt multe initiative excelente – indiferent ca vorbim despre ajutorarea unor copii, despre evenimente legate de protectia mediului, despre ajutarea unor centre de batrani etc. Sunt multi oameni care pun pasiune in ceea ce fac.

Dintre aceste initiative, despre unele s-a auzit – mai mult sau mai putin -, despre altele insa deloc. Si acesta e cazul multor ONGuri. Una dintre regulile pe care le inveti ca baza in PR e fa ceva si spune ca ai facut. Daca vrei ca [pe viitor] oamenii sa te ajute, trebuie sa ai o poveste pe care sa le-o spui. Trebuie sa stii sa le-o spui in asa fel incat sa nu le treaca pe la urechi. Dupa ce faci ceva, trebuie sa stii sa iti prezinti rezultatele.

Cu alte cuvinte trebuie sa comunici. Si nu la fel cu toate tipurile de public. Si nu la fel in functie de context.

Pare greu? Este. Dar sigur nu este imposibil. Si, la fel de sigur, rezultatele nu vor intarzia sa apara

Sunt aici pentru a va ajuta sa invatati sa comunicati mai bine, sa va promovati realizarile! Va astept la training!

Sunt Violeta-Loredana Pascal, lucrez de peste 10 ani in comunicare si PR, de 6 la propria agentie – PRwave INTERNATIONAL. Am avut pana acum multe proiecte desfasurate in domenii diferite, traininguri si sesiuni de comunicare pentru diverse tipuri de public; am consiliat directori de firme mici si medii (nisa agentiei) si, asa cum spuneam mai sus, rezultatele n-au incetat sa apara. Am progresat cu fiecare experienta, am invatat lectii care nu sunt scrise in carti si sunt gata sa impartasesc cu voi aceste invataminte. Va astept sa ma cunoasteti citindu-mi si blogul – http://loredana.prwave.ro si sa aflati informatii noi din diverse domenii de pe siteul PRwave – www.prwave.ro .

Organizatiile care doresc sa participe la acest proiect( un singur participant) sunt rugate sa se inscrie la adresa de email: cristiana.ionescu@dreamcatchers.ro.

Spor la prieteni, prieteni!

Cristiana,

Dreamcatcher

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri