Free FR Friday Clinik- da mai departe, cineva poate are nevoie de ajutor!

Dragi prieteni,

pentru ca mi se solicita din ce in ce mai des pareri, sfaturi, idei despre fundraising de catre oameni, grupuri de initiativa, organizatii aflate la inceput de drum,  am luat o hotarare pe care o anunt acum:

In fiecare vineri, intre orele 10-12, cu programare prealabila( si pregatire anterioara a discutiei) voi tine in cadrul FREE FR Friday Clinik discutii online cu doritorii.

Teme?cele cu care sunt abordata in mod uzual: Inceputurile in FR, cum sa fac FR fara fonduri, ce trebuie sa stiu, ce greseli sa evit, pe ce sa ma bazez, cum sa abordez potentialul donator, cum fac FR in scoala/liceu/spital, se poate sa strangi bani pentru arta/cultura ,etc.

As vrea sa intelegeti, dragi prieteni, ca imi este destul de dificil sa merg la intalniri, pe timpul pe care il aloc campaniilor ce se afla deja in desfasurare.

Dar pentru ca nu ma lasa inima sa nu sprijin initiativele aflate la inceput si care nu au resurse sa angajeze specialisti sau consultati de fundraising, am decis sa inlesnesc, in acest mod, accesul la know-how.

Asadar, va rog:

– sa dati mesajul mai departe tuturor celor despre care stiti ca se zbat sa stranga  fonduri

– sa trimiteti email de programare la discutii pe adresa cristiana.ionescu@dreamcatchers.ro cu datele voastre, o scurta prezentare, temele pe care le doriti abordate, ID de Skype sau messenger.

Sper ca FREE FR Friday Clinik sa ajute cat mai mult fundraiserii juniori sa-si atinga obiectivele, sa aduca picaturi de bine in cat mai multe localitati/comunitati, sa transfere cunostinte unei noi generatii de fundraiseri.

Multumesc tuturor, ne auzim curand,

Cristiana

Dreamcatcher

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri