O Picatura De Bine In Scoala

Picatura de bine de astazi va este adusa de o draga prietena a noastra, Oana Sandu. A vrut neaparat sa ne arate un om care a vrajit-o. Randurile scrise de Oana sunt mai jos. 🙂

Cristiana Anca strânge bani pentru profesorii cu multe idei, care vor să-şi facă lecţiile mai frumoase. După ce a lucrat într-o companie în departamentul de CSR, Cristiana, împreună cu alţi prieteni,  a dat drumul proiectului Susţin Educaţia, www.sustineducatia.ro, unde îi invită pe dascăli să-şi înscrie proiectele de lecţii mai bune: bibliotecă de franceză sau spaniolă, cursuri opţionale de aeromodelism sau de turism, materiale didactice pentru copii cu dificultăţi de auz sau vorbire.

Echipa Cristianei caută finanţatori, aprobă proiectele şi ajută astfel voluntar zeci de profesori şi mii de copii, în special din mediul rural, unde resursele ajung tot timpul mai greu, mai ales cele de la stat.

Şcolită cu burse la universităţi din afară, Cristiana spune că acolo a aflat pentru prima data ce înseamnă o bibliotecă în care sa îţi vină să dormi, să nu mai vrei să pleci. „Mă trezeam dimineaţa cu dorinţa de a învăţa , dorinta pe care am dobandit-o acolo. Ăsta e un lucru bun şi rău. E bun pentru că sunt foarte recunoscătoare că s-a întamplat. Rău – pentru că nu s-a întâmplat în România, de cand am pus pentru prima dată piciorul într-o sală de clasă“.

Cristiana se află pe lista mea de oameni cu pasiune, aceasta a fost concluzia după ce am cunoscut-o. E pasionată de educaţie şi îşi transformă pasiunea în acţiune. Mai bine de atât nici că se poate!

Reclame
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame