Picaturi De Bine Bicicliste

E luni si avem nevoie de energie, parca astazi ar pica de minune o portie maaaare de bine. De aceea va spun despre GeoBateSaua, cel care a infiintat Asociatia Bate Saua Sa Priceapa Iapa.

Promoveaza mersul pe bicicleta si crearea de conditii pentru cei care aleg acest mijloc de transport. A mers pana acum la Guvern, la primarii de sector pentru a convinge autoritatile sa creeze conditii pentru biciclisti: piste de biciclete facute ca la carte, parcari special amenajate pentru cei care aleg sa se deplaseze pe doua roti, acestea sunt doar doua dintre solicitari. In cadrul proiectului Velorutia, au fost insa trimise solicitari catre o groaza de institutii pentru a se implica in promovarea mersului pe doua roti. Spre exemplu, a fost trimisa o cerere Ministerului Economiei, prin care membrii asociatiei cer incurajarea productiei si comertului cu biciclete si accesorii.

GeoBateSaua, asa ii place sa fie numit, e mai mereu cocotat pe-o bicicleta si este gata sa-ti spuna dintr-un foc avantajele mersului pe doua roti. L-am vazut de multe ori mergand pe o bicicleta ce se pliaza si mi s-a parut atat de simplu sa pedalezi.

Eu recunosc ca mi-e teama sa merg pe bicicleta din cauza traficului, dar am mare incredere in Geo ca ii va ajuta pe cei ca mine sa capete incredere in pedalat. Ii multumim pentru asta!

Elena, Dreamcatcher

Anunțuri
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri