Picaturi De Bine in alergare

Daca va nimeriti pe langa linia de start a unui maraton, uitati-va dupa Marian Chiriac. E un tip slabut, nu prea inalt, care e gata oricand sa spuna o vorba buna celor din jur. Fie ca e vorba despre incurajari sau sfaturi legate de alergat, Marian are mereu rabdare sa impartaseasca din experienta lui. Si are experienta, nu gluma.

A alergat in Sahara, in Nepal si chiar in Himalaya, in cadrul unor maratoane. Face miscare de mic, iar in 1986 a vrut sa vada cum e la un maraton. Asa ca s-a dus pe un stadion din Bucuresti si a alergat singur 42,195 km, distanta standard pentru un maraton.
Daca il intrebi de ce alearga atat, iti va spune ca alergarea te disciplineaza, te aduce mai aproape de tine, te face sa-ti descoperi limitele si uneori sa le depasesti. Iti va spune, in acelasi timp, ca e ok sa si abandonezi, atunci cand simti ca nu esti pregatit.

Marian este unul dintre cei care au infiintat clubul maratonistilor, Ro Club Maraton, iar pentru maratonul din acest an din Bucuresti a pregatit mai multi oameni care nu aveau antrenament. Patru dintre ei au trecut linia de finish pe 17 octombrie. Marian a fost alaturi de ei tot traseul.

E un om de-o modestie rara, senin, mereu cu un sfat potrivit la el. Pentru asta ii multumim.

Elena, Dreamcatcher

Reclame
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame