Picaturi de bine de Excelenta

Dragii mei, astazi Picaturile de bine vin din Austria.

Excelenta sa ex- Ambasadorul dr. Martin  Eichtinger sprijina cauzele sociale din Romania  si se implica in imbunatatirea vietii copiilor lipsiti de grija parinteasca.

Eichtinger face parte din prima echipa ce a nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace SOS Kinderdorf International, iar de atunci, de 10 ani consecutiv organizatia beneficiaza de aceasta nominalizare.

Un om care a aratat ca ii pasa de soarta copiilor romani. Dincolo de faptul ca a invatat in timp foarte scurt limba romana, a fost  implicat in Balul Vienez, actiuni de sponsorizare a organizatiilor, gazda a meselor festive de cunoastere intre oamenii de afaceri austrieci din Romania si organizatiile neguvernamentale locale.

Dr. Martin Eichtinger a povestit ca a vizitat numeroase Sate SOS din diferite tari ale lumii si a organizat manifestari in beneficiul SOS Kinderdorf International, de-a lungul misiunilor sale diplomatice.

Iar pentru toate acestea nu cere nimic in schimb. Este unul din oamenii care aduc Picaturi de bine de excelenta acestei tari, chiar daca nu e tara sa natala.

Multumim, Excelenta.

.

Anunțuri
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri