Curs de atragere de fonduri marca Dreamcatchers

Dragilor, luni 4 octombrie cu incepere de la ora 13.00, timp de 4 ore, Dreamcatchers Romania va sustine un curs de atragere de fonduri.

Modulul se adreseaza celor interesati de atragerea de fonduri, de implinirea unor vise , de schimbarea lumii inconjuratoare in bine.

La curs si-au anuntat participarea membrii ai organizatiilor din Bucuresti si  Calarasi care lupta impotriva autismului, ai organizatiilor studentesti, de protectie a copiilor si din domeniul educatiei.

Pentru ca binele atrage binele, am sa ofer 3 locuri primilor doritori care imi trimit datele lor de contact pana cel mai tarziu vineri 1 octombrie ora 14.00 la adresa de email dreamcatchersromania@gmail.com

Anunțuri

2 gânduri despre „Curs de atragere de fonduri marca Dreamcatchers

 1. olgacridland spune:

  Daca nu e prea tarziu, am dori un loc pentru Asociatia P.A.V.E.L. la acest curs. Persoana care ne va reprezenta este Alina Mitroi, coordonator de proiect la P.A.V.E.L..

  Asociatia P.A.V.E.L. (www.asociatiapavel.ro) este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, infiintata in 1996 si activand direct in sectiile de oncologie si hematologie pediatrica din Bucuresti si una dintre cele mai active organizatii de sau pentru pacienti.

  Alina Mitroi
  pavel_romania@yahoo.com

 2. Anda Rodideal spune:

  Daca mai este loc, as dori sa particip si eu. Numele meu este Anda Rodideal, sunt presedintele Asociatiei Bona Fide (www.asociatiabonafide.ro).
  Principala noastra preocupare actuala este de a implementa programe de interes pentru tinerii scolari si liceeni. Ne-ar fi de ajutor cateva sfaturi de la profesionisti in fundraising, ca sa putem da viata proiectelor noastre cat mai repede.
  Astept raspunsul dvs.

  Cu consideratie,
  Anda Rodideal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri